Η επιχείρηση άρχισε να λειτουργεί από το 2001 ως ατομική επιχείρηση ενώ από το 2013 έως σήμερα λειτουργεί ως ομόρρυθμη εταιρεία  με τη συμμετοχή δύο εταίρων και τη επωνυμία ΓΚΟΓΚΟΥΡΑΣ ΑΣΤΕΡΙΟΣ ΚΑΙ ΜΙΧΑΗΛ ΟΕ, με αρ. ΓΕΜΗ : 126471440000.Οι ιδρυτές και υπεύθυνοι της εταιρείας είναι ο κύριος Αστέριος Γκόγκουρας και ο κύριος Μιχαήλ Γκόγκουρας.

Το κατάστημα βρίσκεται στο 4Ο χλμ. επαρχιακής οδού ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ ‘’θέση ΠΑΛΑΙΟΜΥΛΟΥ (προς ΔΑΜΑΣΙ) .Πρόκειται για ιδιόκτητο χώρο συνολικής επιφάνειας περίπου 4.750 τ.μ. .

Το κτίριο που στεγάζεται η επιχείρηση μας είναι ισόγειο περίπου 345 τ.μ. και εκατέρωθεν υπάρχουν ακάλυπτοι χώροι για την στάθμευση των αυτοκινήτων.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ

  • Οι καλές προσφορές που μπορούμε να κάνουμε, η εμπειρία , η κατάρτιση , η τεχνογνωσία και ο σύγχρονος εξοπλισμός που διαθέτουμε, η εγγύηση καλής λειτουργίας που δίνουμε , είναι τα στοιχεία που μας καθιστούν ιδιαίτερα ανταγωνιστικούς.
  • Η συντήρηση και η επισκευή των αυτοκινήτων είναι άμεση εξαιτίας της αποθήκης και του σύγχρονου εξοπλισμού(μηχανήματα) που διαθέτουμε.
  • Το προσωπικό που απασχολούμε στην επιχείρηση σας είναι απόφοιτοι δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης με ειδικότητα ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ και πρόθεση της επιχείρησης είναι να δώσει κίνητρα οικονομικά ώστε να παρακολουθούν σεμινάρια εκπαίδευσης.
  • Αυτό που μας κάνει να ξεχωρίζουμε είναι οι υπηρεσίες υποστήριξης προς τον πελάτη (επισκευή -συντήρηση -διάγνωση βλαβών).
image
%
ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ
%
ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ
%
ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ
%
ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Επισκευή , συντήρηση και πώληση ανταλλακτικών αυτοκινήτων ΙΧ και φορτηγών.

Η πείρα και η γνώση  που έχουμε μας κανει να μπορούμε να ξεχωρίζουμε και να  αγοράζουμε ανταλλακτικά τοις μετρητοίς  πετυχαίνοντας  τις καλύτερες τιμές και αντίστοιχα να τα προσφέρουμε στις πλέον ανταγωνιστικές τιμές.Ο αστικός πληθυσμός της πόλης αλλά και ο αγροτικός και κτηνοτροφικός του Τυρνάβου και των περιχώρων μπορεί να βρει στην επιχείρηση μας υπηρεσίες ‘ξεχωριστές’ και ανταλλακτικά σε καλή ποιότητα και τιμή.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ

ΛΙΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΧΟΝΔΡΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΣΥΣΣΩΡΕΥΤΩΝ ΛΙΠΑΝΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ

ΛΙΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΧΟΝΔΡΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΑΛΛΩΝ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΩΝ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΥΓΡΑΕΡΟΚΙΝΗΣΗΣ

SERVICE  AIR CONDITION

SERVICE INJECTION

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΕΝΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΑΣ;ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© Copyright 2021
Μετάβαση στο περιεχόμενο